Utorak 20.09.2016.
12:00
D. Đ. - Vesti - Foto: D. Đorđević

Kupićemo drva, zime se ne bojimo

D. Đorđević
Hvala što mislite na nas: Mirjana Stamenković sa decom

Posebno to što će im omogućiti kupovinu drva za ogrev, čime će i zimu dočekati bezbrižno. Time je uslišena molba ove hrabre majke za pomoć, kako bi to na vreme obezbedila.

- Našoj sreći kraja nema. Bog neka blagoslovi našu dobrotvorku. Ogrev će nam stići do kraja ovog meseca, spremljen i osušen. Kada se drva obezbede, naš narod ume lepo da kaže: "Samo nek' je toplo, i hleb i so su slatki." Nije nam lako, ali nekako opstajemo. Moram da izdržim sve nedaće i hronične probleme sa dijabetesom, dece radi, koja su mi jedini podstrek, nada i vera u bolje sutra. Mom neprežaljenom suprugu i ocu Slađanu, koga je karcinom pankreasa odneo za mesec dana, u 34. godini, zarekla sam se na grobu da ću paziti na našu decu i žrtvovati se za njih. Briga je svakodnevna, tako je kada se svaki dinar više puta okreće u rukama... Ali, prvo ide na Dunju i Nikolu. Njihovi osmesi, uteha su za moje ranjeno srce - poručuje udovica Mirjana Stamenković, koja posebno brine za malu Dunju, za čiju negu su troškovi veći, a samim tim i veće breme za njihov skromni budžet.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online