Nedelja 18.09.2016.
16:10
alo.rs

I Zlata progovorila o ljubavnom trouglu: Nije važno ko je koga prvi...

Z. K. Munja
Smučile joj se čaršijske priče: Zlata Petrović

- Uvek je neko nekoga prvi je*ao, i Željko je je*ao pre mene, a i ja sam, bogami, je*ala pre njega. Pa i Vesna je isto radila pre Željka. I šta je tu sada nenormalno u našem odnosu? - pita Petrovićeva.

- Prekipele su mi priče o tome da li je Željko bio sa mnom dok je bio u vezi sa Vesnom. Nije mi jasno zašto se toliko spekuliše oko nas dvoje. Ne bi se tolika pompa digla da sam bila u vezi sa Vesnom, a ne sa njim. Sve je to normalno i deo je života. Niko ne bira kada će mu se javiti emocije - objašnjava Zlata, koja je već nekoliko meseci u vezi sa Željkom.

Ona kaže da se nada da njihova veza ima budućnost, dok su biznismen i Zmijančeva svoju četvorogodišnju romansu okončali 2014. godine.

- Živi se za trenutak. Meni je lepo sa Željkom, a i njemu je lepo sa mnom, da nije tako, razišli bismo se. Ne razmišljam previše o budućnosti, ali nikad se ne zna. Imam dva braka iza sebe i decu sa tim muškarcima, ali ipak, to je puklo. Jednostavno, živa sam ovog trenutka i uživam u njemu - ističe Zlata, koja tvrdi da je u odličnim odnosima sa Željkovom ženom Marinom i, kako sama kaže, njih dve su se odmah sprijateljile.

- Marina je sjajna žena i izuzetno je poštujem. Ona je deo Željkovog života i kao takva deo je i mog, a ukoliko veza između mene i Željka ne bude funkcionisala u budućnosti, sigurna sam da ćemo se Marina i ja, bez obzira na to, družiti - priča Zlata priču kao deo neke španske serije i naglašava da u njihovom odnosu nema mesta za ljubomoru, jer se savršeno zna kome pripada koja uloga.

Podsećanja radi, Zlata i Vesna su bile dobre prijateljice, ali se njihov odnos poljuljao nakon što je Zmijančeva posle izlaska iz rijatija "Farma" čula da je Petrovićeva u vezi sa njenim bivšim. Kako Zlata tvrdi, između njih dve nema konflikata, ali više ne piju kafu.

- Javimo se jedna drugoj kada se sretnemo i to je to. Nikada mi nismo bile najbolje prijateljice - otkriva Zlata i dodaje da se ona i Željko nisu upuštali ni u kakvu avanturu dok je on bio sa Vesnom, iako zna da mu se i tada dopadala.

Njihovoj vezi kumovala je Zorica Marković, jer se ovaj par upustio u ljubavne vode baš posle jednog druženja u Zoričinoj kafani.

2024 © - Vesti online