Petak 16.09.2016.
19:46
Vestionline

Uhapšen rođeni brat sestara Dabović: "Pao" sa 2,4 kg kokaina

Srna
Posle filmske potere i blokade Brankovog mosta uhapšen državljanin Crne Gore (Foto: Ilustracija) 

MUP je saopštio da su u nastavku akcije suzbijanja krijumčarenja narkotika, uhapsili crnogorskog državljanina M.D. (1987) i zaplenili 2,37 kilograma praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

Nakon višemesečnog rada, policijski službenici blokirali su na Brankovom mostu automobil marke Smart, švajcarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.D. i prilikom pretresa vozila pronašli su dva paketa sa belom praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain, dodaje se u saopštenju MUP-a. 

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Beogradski mediji su ranije javili da je zbog akcije policije, Brankov most bio blokiran i da je na ovoj prometnoj saobraćajnici nastao kolaps. 

Crnogorski državljanin iz Herceg Novog drogu je krio u automobilu švajcarskih registarskih oznaka, a trenutno je u toku njegovo privođenje u policijsku stanicu, javili su mediji. 

2024 © - Vesti online