Petak 16.09.2016.
10:52
Vestionline

Dara priznala: Odavno sam se razvela, ima tome...

Z. K. Munja
Dara priznala da se odavno razvela

- Iako nekima zvuči čudno, veoma je teško sve ovo što Milan i ja proživljavamo. Evo, da konačno stavim tačku na priče i nagađanja. Milan i ja već godinu dana nismo u braku i svako ima pravo da vodi svoj život. Pa, pobogu, slobodni smo ljudi - poručila je Dara.

Pevačica ističe da je sa Milanom ostala u dobrim odnosima, prenose beogradski mediji.

- Nama je najvažnije naše dete i zbog Koste smo u divnim odnosima i odlično funkcionišemo. Želim da stavim tačku i na priču o tome da li sam ja njega prevarila ili on mene. Mi imamo pravo na nove ljubavi, prijatelje... On nije javna ličnost da bi ga tako razvalačili po novinama i želim da ga zaštitim od svega. Ponavljam, razvedeni smo. Nije važno otkad to traje, šta koga to briga... Ostavite nas na miru - rekla je Dara.

Pevačica kaže da niko nema pravo da je osuđuje, jer je slobodna žena koja može da radi šta hoće i želi.

- Mene non-stop razapinju, te da sam ovakva ili onakva... Pričaju da sam kurva, a ne znaju da sam odavno slobodna i da imam pravo da radim šta hoću - navodi Dara i dodaje da je odlučila da stavi tačku na priče o bivšem mužu.

- Želim da zapušim usta jednom za svagda svima i zamolim medije da mi ne razapinju porodicu jer imam dete koje treba normalno da odraste. Srećna sam i zadovoljna žena, sin mi ide u drugi razred, pripremam novi album, počinju "Pinkove zvezde" i nemam vremena da se bavim glupostima - tvrdi pevačica.

2024 © - Vesti online