Sreda 14.09.2016.
20:56
Vestionline, Blic

Bjeković: Kako ih nije sramota? Ćeraćemo se još

Tanjug
Na Skupštini nije bio dovoljan broj delegata

Drugi, Nenad Bjeković nije se pojavio u "Zemunelu" kao ni njegove pristalice, a svoj nedolazak opravdali su navodnim nepravilnostima u proceduri.

Posle propalog pokušaja da za predsednika bude izabran Vučelić njegov protivkandidat nije propustio priliku da pecne rivale.

- Da ovi u Teleoptiku imaju malo obraza, ne bi se sutra u Humskoj pojavili na poslu. Valjda je sve sada jasno, kako se vama ovo čini? Zašto nisu održali Skupštinu kada su leteli i pričali da imaju kvorum? Sramota je i šta su radili, od 24. maja su zamenili 15 ili 16 delegata. I šta sad? Gde su? Kako čujem, pričaju o nekom bojkotu, kako ih nije sramota. Neka dođu da vide gde smo mi, a ne bih da reklamiram mesto, da vide šta su pravi partizanovci i šta je Partizan. Da vide ko sve sedi pored mene u ovom momentu. Treba da ih je sramota šta su napravili od kluba. Sa nekim 'malo jačim' rivalom, ne dođe ni 1.000 ljudi na stadion. Borbu nastavljamo dalje", rekao je za Blic Bjeković, i dodao:

- Ja tamo nikog ne znam, znam samo bivše igrače Ilieva i Branka Rašovića. Nije došao niko od bivših predsednika, ni Tomislav Karadžić, ni Dragan Đurić ni Zoran Popović. Ćeraćemo se još - zaključio je oštro Bjeković.

2024 © - Vesti online