Ponedeljak 12.09.2016.
20:12
Alo, Vestionline

Soraji preti moćni političar?

instagram.com/sorajavucelic
Uvek u blizini bogatih i moćnih...

Revoltiran što je otkrila ko stoji iza napada na nju, on joj poručuje da će učiniti sve da više ne bude među živima i da će mu u tome pomoći prijatelji iz vlasti. Iako Vučelić nije otkrila ime moćnika koji je proganja zato što mu se dopala, on se očigledno prepoznao u intervjuu koji je dala za tabloid i naoštrio je kandže kako bi je sprečio da progovori.

"Uništiću ti život. Zažalićeš što si mi ovo uradila. Mnogo ti sebi daješ za pravo. Odlično znaš da ako pozovem samo jednu osobu od stotine onih koje znam iz vlasti da ćeš završiti tako da niko neće znati gde se nalaziš i šta se desilo sa tobom. Znaš koliko sam moćan. Igraš se životom - nastavio je da preti političar u prepisci sa starletom", prenosi "Alo!".

"Ponašaš se kao kukavica, a mene ne možeš da uništiš jer ne postoji ništa u životu da sam uradila čega bih se stidela ili zbog čega bih trebalo da se plašim. Tvoje ime u novinama možda niko nije smeo da objavi, ali nemoj da misliš da možeš nekome da uništavaš život plaćajući tvoje moćnike da nalaze način da me likvidiraju", odbrusila je starleta, a ovaj njen stav još više je povredio sujetu muškarca.

"E, sada ćeš da vidiš šta će da ti se desi. Pogrešila si i sada ćeš da snosiš posledice. Nije mi žao da sve pare ovog sveta potrošim na tvoje uništenje. Prevarila si se. Mogla si da imaš sve, a sada si od mene napravila najgoreg neprijatelja. Gotova si, devojčice! Sada zamisli da ti neko unakazi to lepo lice. Više neće biti smisla da postojiš", poslednja je u nizu poruka koje je Soraja dobila.

2024 © - Vesti online