Utorak 13.09.2016.
08:30
D. Petrović - Vesti

I BMW kao bakšiš

N. Đurović
Pogađa goste u srce: Katarina Živković

Pored starijih pevača najtraženiji je Darko Lazić i nema bogatog romskog veselja na kome on ne peva. Romi znaju da prepoznaju dobrog zabavljača i to umeju da cene. On je svojevremeno je rekao kako na svadbama zaradi i po 50.000 evra.

Ova njegova izjava izazvala je opšti podsmeh starijih kolega koji tvrde da je tako nešto apsolutno nemoguće. Međutim, mladom Laziću očigledno dobro ide u životu, pa se pohvalio na Instagramu da je pazario bentli.

Zlata Petrović je već godinama gotovo nezamenljiva na romskim svadbama.

- Ja sam ovako navikla, jeste malo teže, ali je zarada odlična. Iako se priča da se na romskim svadbama svašta dešava ja nikada nisam imala probleme. Ako i dođe do tuče to obično kratko traje. Kad pevam, recimo, u Beču tačno znam koja je familija jer sam svima pevala. Kada se svađaju ja pobegnem, sklonim se i to prođe za pet minuta. Desi se da neko nekog udari, ali nikada nisam videla da se vade pištolje, a nama muzičarima nikada ništa nije falilo. A, da se naporno radi to je tačno. Ali, brate koliko para toliko i muzike - kaže Zlata za beogradske medije.

Ana i Rasta na libijskom veselju

Ana Nikolić uglavnom peva po klubovima, ali i njoj se ponekad zalomi za zapeva na nekoj svadbi. Tako je nedavno zajedno sa suprugom Stefanom Đurišićem Rastom pevala na svadbi bogatog libijskog biznismena na veselju koje pravio u Beogradu. A, kada su se popeli na scenu i zapevali svatovi su odmah poskakali na noge i zaigrali. Inače, poslednjih godina je postalo moderno da se na svadbama osim narodnjaka čuju i neke druge note, pa ne čudi što se neko dosetio da angažuje i Anu i Rastu.

N. Đurović
Ja dobila dukate: Rada Manojlović

Romi su poznati kao galantni, pa osim para pevači na svadbama dobiju sve i svašta, najčešće zlato. Tako se Rada Manojlović svojevremeno pohvalila kako je na jednom romskom veselju dobila dukate, a za uzvrat nije morala da radi nikakve ludosti.

A, Katarina Živković je na jednoj svadbi kao bakšiš dobila ni manje, ni više nego automobil.

- Čoveka je pogodila pesma koju sam pevala, pa mi je mrtav 'ladan dao ključeve od svog BMW.
Ipak, vratila sam ga i nikad ne bih prihvatila tako nešto skupo. Ne bih sebi oprostila da sam uzela taj auto - rekla je Kaća. Ona ističe da nikada nije imala problema na nastupima bez obzira da li peva u klubu ili na svadbi i privatnom veselju.

- Gosti su uvek prema meni fini, nikada me nisu terali da radim nešto nedolično- dodaje Katarina.

Romska veselja obično traju i po nekoliko dana, nije lako izdržati takav tempo, a i domaćini umeju da imaju razne zahteve. Ali, pevači to shvataju kao deo posla, strpljivo podnose sve što se od njih traži, jer znaju da će im se sve to i te kako isplatiti.

2024 © - Vesti online