Nedelja 11.09.2016.
21:38
b92.net

Prijatelj progovorio o razvodu Džonija Depa i Amber Herd

Reuters
Vreme ljubavi: Amber Herd i Džoni Dep

U intervjuu za Sunday Times Magazine je rekao:

- Sve je bilo tako javno. Nikad ne bih želeo da budem na njihovom mestu. Nikad neću biti zvezda. Ali ja sam odabrao da se umešam u tu situaciju, jer je bilo važno da kažem ono što mislim da je istina.

Nekadašnji voditelj MTV emisije "Suspect" koji je živeo sa Herd i Depom, nakon što je posle raskida razmišljao o samoubistvu, tvrdio je da je Herd u procesu razvoda čak izgubila novac.

Glumica je dobila sedam miliona dolara u nagodbi, ali je novac dala organizaciji za sprečavanje nasilja u porodici i Dečjoj bolnici u Los Anđelesu. Tajlet Rajt kaže da je Herd sama plaćala sve troškove suđenja.

Posle razvoda, iO je napisao članak o zlostavljanju u porodici za Refinery 29, koji je kasnije uklonjen s interneta. Ipak, on se saoseća s Depom.

- Ljudi su retko zaista loši. Dese im se neke stvari i pokušavaju da se nose s bolom. Svako pokušava da izbegne bol i pitanje je koga još možete povrediti u tom procesu. Ono što pravi razliku između toga da li takve ljude možete imati u svom životu ili ne je to kako se ponašaju pošto vas povrede - kaže iO.

On je otkrio da više nema komunikaciju s Depom, ali da je blizak prijatelj Amber Herd.

2024 © - Vesti online