Ponedeljak 12.09.2016.
12:00
K. N. - Vesti - Foto: A. Čukić

Podrška i dobre želje malom borcu

A. Čukić
U mislima mnogih dobročinitelja: Nenad Jokić sa majkom Danijelom

O ovom plemenitom gestu dobročinitelja iz Nemačke, obavestili smo i Nenadovu požrtvovanu majku Danijelu, koja se trenutno sa Nenadom nalazi u novobeogradskom Institutu za majku i dete.

- Hvala svim plemenitim zemljacima i sugrađanima na svesrdnoj podršci. Mnogo nam znači ne samo njihova pomoć, već i to što znamo da nismo sami u svojoj muci. Iskreno se nadam da ćemo zajedničkim snagama, uspeti da izborimo i ovu tešku bitku za zdravlje našeg sina - kazala je našim novinarima u telefonskom razgovoru majka Danijela Jokić.

Četiri meseca u bolnici

- Nenad je za sada, hvala Bogu, dobro. I boginje su skoro sve prošle. Malo nam teže pada to što Nenad ne može, malo više da hoda zbog proširene vene na nozi. Ali, šta je tu je. Postoji i šansa da nas uskoro otpuste kući, pa ćemo videti šta ćemo i kako dalje. U Institutu smo već puna četiri meseca što je zaista mnogo - iskreno će majka Danijela.

Jedno je sigurno, kad se ljudi slože, sve se može i nema prepreka da se dođe do cilja. U akciju za malog Nenada pored čitalaca "Vesti", uključili i građani Republike Srpske, učenici i razne institucije, sve do SPC.

To daje nadu da će ovaj hrabri mali borac, koji je preživeo šest teških operacija i sepsu, uspeti da stigne do Francuske, kako bi tim njihovih lekara konačno ustanovio zašto je došlo do Nenadovog pogoršanja zdravstvenog stanja. Samim tim, kako bi mogli da mu pomognu i otklone smetnje koje ugrožavaju njegov život.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online