Nedelja 11.09.2016.
18:06
alo.rs

Svi su pomislili da se Ceca ponovo udaje, ali...

A. Čukić
O novom braku ni ne razmišlja: Svetlana Ceca Ražnatović

Ne samo da zbog turneje "Autogram" ne bi imala vremena da se uda čak i da želi, već o tome uopšte ne razmišlja. Pravu ljubav upoznala je u braku sa pokojnim suprugom, Željkom Ražnatovićem Arkanom, i od tada nije pomišljala da ponovo stane pred oltar.

- Videlo se jasno da se šalim i da je snimak napravljen isključivo u svrhu dobre zabave. Iskreno da vam kažem, nisam neko ko razmišlja o venčanju. Trenutni emotivni status i način života koji sada vodim mi super prijaju - kaže folk diva za "Alo!" i priznaje:

- Videla sam pre dvadeset godina da mogu da se udam (smeh). Marina Tucaković je lepo napisala stih: "Ne umire se za nekim svaki dan". I zaista je tako. Te stvari se dese ili ne dese, lepo je imati formu braka, ali to nije preduslov za sreću i ljubav - objašnjava Ceca, koja je u junu ove godine izdala album "Autogram", koji je oborio sve rekorde slušanosti.

Folk diva je sada krenula na turneju, a fanovi su oduševljeni.

- Priželjkivala sam to. Mogu da kažem da turneja teče odlično, svih 11 pesama je zaživelo, što me posebno raduje. Za sada najviše volim da slušam pesme "Netačan odgovor" i "Dobrotvorne svrhe" - za razliku od svojih kolega koji govore da su im sve pesme kao deca, Ceca se ne stidi da izdvoji njoj najdraže u određenom trenutku.

Cecin ljubavni život možda jeste velika tajna, ali s druge strane, njen sin Veljko se uopšte ne trudi da krije sreću kada je zaljubljen. On je pre nekoliko dana javnosti predstavio novu izabranicu, voditeljku Kseniju Bujisić.

- Sve su to lepe stvari. U tim godinama je to zdravo i normalno. Dopada mi se jako nova Veljkova devojka - kaže folk diva i otkriva:

- Preslatka je. Poznajem je dugi niz godina, čak i pre Veljka (smeh). Kada je sa mnom radila neki intervju za "Magazin in", ja sam joj rekla: "Znaš šta, kad bi te video moj sin, ne bi ti odoleo.

Sa Dačićem čestitala Štefaneku veridbu

Rvač Davor Štefanek zaprosio je svoju devojku Dolores na prijemu u svoju čast, a među prvima mu je čestitala Ceca Ražnatović, kao i političar Ivica Dačić.

- Ima li veće sreće nego da si uspešan i kraj osobe koju voliš? Želim im divan brak, decu i da i dalje zajedno nižu uspehe - kaže Ceca.

2024 © - Vesti online