Subota 10.09.2016.
13:16
Vestionline, blic.rs

Bjekovićev apel: Vučiću, pomagaj, pokrašće nas na izborima

partizan.rs
Nenad Bjeković (drugi zdesna), kandidat opozicije za predsednika Partizana

- Situacija koju nameće uprava je takva da problem nije rešiv bez uključenja autoriteta koji predstavlja državu, a to je premijer Aleksandar Vučić. Partizan je institucija, srpski gigant i bilo bi značajno ako bi svojim autoritetom premijer posredovao da se sednica Skupštine održi u prostorijama Fudbalskog saveza - rekao je Bjeković za blic.rs. i dodao.

- Transparentnost, provera ovlašćenja za delegate, i FSS su garant fer utakmice za novo rukovodstvo. Ko pobedi, ali u demokratskim uslovima neka nadalje upravlja klubom, i niko mu to neće i ne može da ospori.

On je poručio da aktuelno rukovodtvo na sve načine želi da zadrži fotelje.

- Oni su sada opet u panici da zadrže fotelje. Mogu da ostanu u klubu samo na nedemokratski način. Najnoviji scenario, posle dve Skupštine koje su takođe nastojali da se odlože, je da zasedanje bude zatvoreno. Da ne može da uđe nijedan novinar osim njihovog, klupskog. Ovog puta nastoje da isključe javnost, a u tom slučaju isto je da za njih bude 23 glasa, biće kao da je 33. Oni nameštaju ovu Skupštinu - istakao je Bjeković i dodao da voli Partizan i da ne razume toliku potrebu sadašnjih čelnika da ostane u foteljama.

2024 © - Vesti online