Subota 10.09.2016.
11:14
Alo.rs

Marjanovići ostali bez dinara, traže da im policija vrati zaplenjeni novac

facebook.com/zoran.marjanovic
Teška materijalna situacija posle Jeleninog ubistva

Svekrva pokojne pevačice je zbog toga od policije tražila da joj vrate zaplenjena "sredstva za rad" koja su joj oduzeli nakon Jeleninog ubistva.

Međutim, od toga za sada nema ništa, jer je policija saterala Zoricu Marjanović u ćošak krivičnom prijavom da se bavila nadrilekarstvom, pa joj je do daljeg zabranjen biznis.

Ovom prijavom policija je pritisla Marjanoviće i zavrnula im slavinu, zahvaljujući kojoj su 20 godina lepo živeli.

- Marjanovićima od ubistva Zorice ne cvetaju ruže, pa su steglli kaiš, jer su potrošili ušteđevinu kada je Jelena ubijena. Zoran već pet meseci ne komponuje, a Zoricu su napustile mnoge mušterije iz straha da ih ne snime novinari ili vidi policija - priča izvor.

Naredbu da se Zorici oduzmu ikone, karte i slične stvari koje je koristila za posao izdao je tužilac.

- Marjanovići ranije nisu oskudevali u novcu jer je Zorica imala na desetine mušterija dnevno. Nije imala trafu nego su joj novac ostavljali koliko ko može -priča izvor.

Tužilaštvo je protiv Zorice pokrenulo istragu zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom. Tužilac je tražio da mu dostave sva saznanja koja se tiču njenog sumnjivog rada i klijenata koje je primala i od njih uzimala novac.

Ukoliko se dokaže njena krivica preti joj  novčana ili kazna zatvora do tri godine.

- Na ovaj način policija želi da pritisne Marjanoviće, jer veruje da neko od ukućana prećutkuje nešto u vezi sa Jeleninom ubistvom. Nadrilekarstvo je kod nas zabranjeno, a policiji je to dobro došlo da pritisne Marjanoviće - kaže dobro obavešten izvor.

2024 © - Vesti online