Subota 10.09.2016.
12:00
K. N. - Vesti - Foto: N. Đurović

Nevoljnici uvek u srcu i mislima

N. Đurović
Hvala na dugogodišnjoj podršci: Protinica Svetlana Stević

Izuzetka dakle, nema ni ovog puta, pošto je ova divna žena, misleći na svoje nesrećne zemljake u otadžbini, nedavno posredstvom Redakcije "Vesti" u Sidneju, kao što to uvek čini, uputila dar od 200 dolara narodnim kuhinjama HO Majka devet Jugovića iz Gračanice pri Eparhiji raško-prizrenskoj.

Reporteri "Vesti" obavestili su protinicu Svetlanu Stević, koja se nalazi na čelu Majke devet Jugovića, o prispeću donacije, na čemu se od srca zahvalila.

- Toj dobroj gospođi iz daleke Australije, kao i svim ostalim plemenitim zemljacima, koji nam godinama svesrdno pomažu, malo je reći hvala. Zahvaljujući njima, obnavljali smo kuhinje širom Kosova i Metohije, kao i zalihe hrane, pa su mnogi dobijali obroke bez kojih se ne može. Neka im dragi Bog podari zdravlje i sreću - kazala je Svetlana Stević, poručivši da će uskoro preuzeti dar plemenite čitateljke iz Adelejda.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online