Subota 10.09.2016.
03:30
Vestionline

Ekskluzivno: Ovako izgleda Opelov kalendar za 2017.

Promo/Opel
Dve mačke i Opel

Opel je se udružio sa međunarodnim top modelom, Džordžijom Mej Džeger, ćerkom frontmena "Rolling Stonesa", Mika Džegera i top modela Džeri Hol, kao i Grumpy Cat, najpoznatijom mačkom na svetu, sa 8,7 miliona pratilaca na Fejsbuku. Rezultat se oslikava u fascinantnim i visokokontrastnim motivima za Opelov kalendar 2017.

- Naših dvanaest kalendarskih motiva predstavljaju putovanje kroz mističan i ponekad nestvaran čudesni svet. Ponekad naši automobili zauzimaju centralno mesto, a ponekad su Grumpy Cat ili Džordžija Mej Džeger u centru pažnje. Svi protagonisti daju doprinos svojim jedinstvenim ličnostima, na majstorski način uhvaćeni u objektiv u svakom momentu raspoložene Elen fon Unvert - rekla je šefica Opelovog marketinga, Tina Miler.

Promo/Opel
Ko će dočekati 2017.

Grumpy Cat, pravog imena Tardar Sauce je internet zvezda. Ovo je prvi put da će mačka mrzovoljnog facijalnog izraza biti deo evropske kampanje proizvođača automobila. Amerikanka iz Arizone je poznata po brojnoj globalnoj internet publici. Pored svoje Fejsbuk stranice, ona je zvezda u raznim Jutjub video klipovima.

2024 © - Vesti online