Utorak 04.10.2016.
15:44
M. A. - Vesti

U subotu u Frankfurtu "Ljubav u doba kokaina"

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima: BOST Party-service (Bojanić), Reisebüro Agentur Joker (Frankfurt i Offenbach), Royal Travel (Neu Isenburg), JAZZ Cafe Bar - Walter-Kolb-Str. (Sachsenhausen), zatim u klubovima KOLO, ORO, SKC Offenbach, Beli orao (Bad Homburg) i Dunav (Hochheim), kao i kod organizatora na telefon 0157 / 31 49 30 66.
 
Promo
Plakat za predstavu "Ljubav u doba kokaina"

Osim kod publike iz cele Nemačke, kao što je već o tome pisano, za ovu predstavu vlada interesovanje i iz drugih zapadnoevropskih zemalja, iako ti gledaoci moraju da pređu dug put do Saalbau Gallus u Frankfurt. Jer, kako sami kažu "to je sadržaj koji nedostaje, to nam ovde niko ne nudi...".

Poziv

Osim poziva na ovu desetu jubilarnu pozorišnu premijeru u Frankfurtu, organizator Saša Jovanović nudi i poziva publiku na dodatni doživljaj - pre predstave (počinje u 20 časova) će se od 18 do 19 časova u istoj dvorani Saalbau Gallus održati i promocija romana-bestselera "Ljubav u doba kokaina", gde će biti upriličen razgovor i tribina sa autorkom romana Simonidom Milojković, inače piscem i čuvenog bestselera "Grabljivica", kao i glumcima Marijanom Mićić i Markom Markovićem.

2024 © - Vesti online