Petak 09.09.2016.
13:15
Tanjug, Vestionline

Nikolić: Izbori ne utiču na tim

partizan.rs
Po bodove u Čačak: Marko Nikolić

- Tokom pauze imao sam kompletan tim i prijala nam je pauza da se osvežimo. Radili smo na taktici i fizičkoj snazi, tako da verujem da spremni čekamo Borac. Biće teško, ali očekujem da nađemo način da osvojimo tri boda - rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana. 

On je naglasio da veoma ceni Borac, iako je u donjem delu tabele, istakavši da ima čvrstu odbranu. 

- Teško primaju golove, verujem da će i sada biti čvrsti u odbrani, kao i da će nas ugrožavati iz kontranapada. Najverovatnije nas čeka težak teren, ali moramo da se prilagodimo na njega - poručio je trener crno-belih. 

Izborna skupština kluba održaće se 14. septembra, samo tri dana uoči večitog derbija, ali Nikolić poručuje da su stručni štab i fudbaleri potpuno fokusirani na teren. 

- Skupština ne utiče ni najmanje na mene, a verujem i igrače, čak ne znam ni datum kada se održava. Na nama je da se na terenu borimo za grb i dres Partizana, i da razmišljamo samo o sportskim stvarima - rekao je Nikolić i dodao da mu je bilo čudno da tokom pauze da radi sa kompletnimom timom, jer je ranije Partizan imao najmanje 10 reprezentativaca. 

Utakmica 8. kola između Borca i Partizana igra se u nedelju od 19 sati u Čačku.

2024 © - Vesti online