Četvrtak 08.09.2016.
21:16
Vesti

Leposavić: Prikupljanje pomoći za lečenje Milice Stević

Srpska lista
Svi zajedno za Milicu: Humanitarna akcija u Leposaviću

Predsednik Srpske liste Slavko Simić organizovao je humanitarnu akciju na severu Kosova, a prethodnih nekoliko dana humanitarne akcije za pomoć Milici odvijale su se na centralnom delu Kosova.
 
- U cilju prikupljanja novčanih sredstava za operaciju Milice Stević iz Donje Gušterice koja boluje od teške bolesti, želeo sam da proširimo humanitarnu kampanju i na severu Kosova i Metohije, pošto je u predhodnom periodu humanitarna kampanja uglavnom organizovana na centralnom Kosovu. Dakle razgovarao sam sa odbornicima Srpske liste i sa gradjanima, podrzali su ideju i evo danas  smo organizovali humanitarnu akciju prikupljanja novca ovde u opštini. Ovi ljudi koji su se okupili oko štanda, iskreno i sa zadovoljstvom su se organizovali i pristupili ovoj akciji, jeste da je sve u kratkom roku organizovano možda mnogi nisu upoznati ali ja se nadam da ćemo danas prikupiti znatna novčana sredstva i nadam se da će se odazvati i lokalni predstavnici gradonačelnik, privremeni organ, odbornici i radnici institucija. Sredstva koja danas budu sakupljena biće već sutra na računu porodice Stević - izjavio je predsednik Srpske liste Slavko Simić.

Srpska lista
Svi žele da pomognu: Prikupljanje sredstava za lečenje Milice Stević

On je istakao da je u kontaktu sa porodicom Stević, te da je Milica otputovala za Nemačku gde treba da se leči, a za lečenje je potrebno 27000 evra.

- Zato pozivam sve ljude dobre volje da pomognu porodici Stević da organizovano napravimo jos nekoliko akcija i siguran sam da ćemo zajedno obezbediti novac za majku trogodišnjeg dečaka i siguran sam da zajedno možemo da obnovimo nadu i zdravlje Milici i njenoj porodici.

Za lečenje je neophodno prikupiti još oko 14.000 evra, a građani Leposavića su se već u jutarnjim satima odazvali u velikom broju. Porodica Stević nije u mogućnosti da sama obezbedi toliku sumu, a Simić se nada da će se novac uskoro prikuputi.

2024 © - Vesti online