Petak 11.06.2010.
11:25
Vestionline

Zalad: Stojković će pokazati karakter!

Zalad kaže da Stojković mora da povrati staru formu i izbegne da početničkim greškama "izda ekipu".

Vladimir Stojković - 'sve će biti u najboljem redu'

"Stojković na klupskom planu brani ispod nivoa još od odlaska iz Crvene zvezde 2006. godine. Loš izbor kluba svakako je doprineo tome. Golman je vrlo važna karika u timu i ako odatle krene loše, onda je teško vratiti se. Ipak, ja znam da Stojković ima jak karakter i nadamo se da će na Mundijalu izneti ono najbolje iz sebe, kao što je to radio u kvalifikacijama kada je stvarno bio izvanredan", rekao je za "Rojters" Zalad, inače bivši golman Partizana.

Međutim, dva laka gola koja je Stojković primio u pobedi nad Kamerunom od 4:3, selektora Radomira Antića mogla bi da nateraju da razmisli i o drugoj opciji, Anđelku Đuričiću, koji se odlično pokazao na poslednjim treninzima u Johanezburgu. U konkurenciji je još i Bojan Isailović.

"Moj posao je da sva tri golmana održavam u top formi tokom turnira jer svako od njih može da dobije priliku da zaigra u nekom trenutku. Svi rade naporno i na Antiću je da odluči ko će biti prvi izbor. Mislim da će to ipak na kraju biti Stojković, jer je najiskusniji i forma mu se podiže iz dana u dan", zaključio je Zalad. 

2024 © - Vesti online