Petak 09.09.2016.
12:00
Z. M. - Vesti - Foto: Z. Marjanović

Neka vas Bog čuva!

Z. Marjanović
Biće drva i lekova: Borka Dražević
Z. Marjanović

U zabačenim selima kao što je Drenova u kojem samuje starica Borka Dražević, najbitnije je da u vreme kada sneg i led okuju puteve u kući bude brašna, soli, ulja, šećera, sveća, gasa za lampu i lekova bez kojih starica više ne može nijedan dan. I, da joj se pred kućom nađe dovoljno drva za ogrev. Nešto od ovoga što smo naveli Borka je već pripremila zahvaljujući novčanoj pomoći naših čitalaca i donatora iz Australije i Evrope, a od 100 evra koji su joj poštom poslali taksisti poznatog Halo taksija, ili, među Podgoričanima poznatijeg kao Žuti taksi, Borka će dokupiti sve što joj je potrebno za zimu.

- Veliko hvala na novcu koji su mi poslali, a koji sam primila tek pošto su me reporteri "Vesti" obavestili da je novac poslat baš meni. Do tada nisam bila baš sigurna da je novac za mene, jer u Podgorici nemam nikoga i ko bi meni, Borki Dražević iz Drenove, poslao tolike pare. Taksistima poručujem da sam novac dobila i da im želim da ih Bog prati u poslu koji je opasan, jer su ljudi stalno na točkovima - poručuje ova baka što životari u samoći limenog kontejnera dobijenog od opštine Gornji Milanovac.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online