Petak 11.06.2010.
10:06
Vestionline

Balak: Abramovič je odlučio da odem

Čelsi je pre nekoliko dana saopštio da su Balak, Džo Kol i žulijano Beleti slobodni igrači, jer je rukovodstvo "plavaca" odlučilo da ne produži saradnju sa trojicom fudbalera.


"Žao mi je što nismo mogli da nastavimo saradnju, ali sam tu priču već ostavio iza sebe. Pregovori u vezi potpisivanja ugovora bili su prekinuti na insistiranje Abramoviča, a ne Karla Anćelotija. Sa Karlom sam imao odličnu saradnju, i on me je uvek poštovao kao igrača. Za četiri godine osvojili smo tri FA kupa i Premijer ligu, ali osvajanje 'duple krune' u ovoj sezoni, bio je zaista sjajan uspeh", rekao je Balak i dodao:


"Čelsi je uvek bio moj prvi izbor. želeo sam da i dalje budem deo ekipe, ali je odluku doneo Abramovič. Ne nameravam još da karijeru završim u MLS-u ili Dubaiju, jer smatram da mogu da odigram još najmanje dve sezone na najvišem nivou".


Balak će zbog povrede morati da propusti Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.


"Igrao sam na tri Evropska i dva Svetska prvenstva i znam kakav osećaj je biti deo tako velikih takmičenja. Zbog povrede me neće biti u Južnoj Africi, ali moja motivacija je svakim danom sve veća da nastupim za reprezentaciju Nemačke na sledećem prvenstvu Evrope", zaključio je Balak. 

2024 © - Vesti online