Petak 11.06.2010.
12:34
Vestionline

Udovičić: Srbija je moj izbor

"Šta da se radi, život ide dalje. Ne brinem se za sebe, verujem u svoje kvalitete. Tražili su da igram za Italiju. Jednostavno je bilo ili - ili... Obrazložili su to rečima da su mnogo uložili u dobijanje italijanskog pasoša i dodali da veruju da mi je mesto u toj reprezentaciji", rekao je Udovičić.

On je istakao da je pre 15 dana dogovorio nastavak saradnje sa italijanskim klubom.

"Kada su mi rekli šta hoće ponovio sam ono što sam im rekao više puta u poslednje vreme. Ne razmišljam da igram za bilo koju reprezentaciju osim za Srbiju. Kapiten sam svetskog prvaka, zna se šta osećamo svi zajedno kada igramo za reprezentaciju. Nemam razloga da žalim i jednog jedinog trenutka. U ovom trenutku razmišljam samo o Srbiji", rekao je srpski vaterpolista.

Udovičić je sa Pro Rekom osvojio devet trofeja, a poražen je jedino u finalu Evrolige prošle godine od crnogorskog Primorca.

"Rezultati sve govore, igre, odnos. Sve je bilo kako treba. Sada sam kao i pre tri godine na tržištu. Slobodan sam igrač. Svestan sam svojih kvaliteta, verujem u sebe igraću... čuo sam da pojedini mediji pominju da se vraćam u Partizan. Nisam razgovarao s Partizanom. Možda se vratim u Srbiju. Ko zna, ali situacija je takva da sam slobodan, da čekam ponude i znam da će ih biti", zaključio je Udovičić. 

2024 © - Vesti online