Četvrtak 08.09.2016.
09:14
Vestionline, Alo.rs

Maca poručila Zoranu: Uđi u "Parove" i sve ih pobij!

youtube.com/MacaTV
Ona neće ući u novi rijaliti, ali Zoranu preporučuje: Maca Diskrecija

Bivši učesnici ovog rijalitija imaju oprečna mišljena u vezi sa njegovim učešćem, kao i oko taktike koju bi primenili prema njemu.

Maca Diskrecija bez dlake na jeziku, kaže da bi volela da vidi Zorana u Parovima, ali su njeni razlozi degutantni.

- Ja sigurno neću ući u taj rijaliti ponovo, a Zoran sigurno nije ubica. Čak i da jeste Parovima treba jedan takav. Sve neka ih pobije! - poručila je Maca, koja je očigledno kivna na bivše cimere.

Sa druge strane, pevačica i estradna vidovnjakinja Vesna Rivas smatra da udovac treba da se nađe u rijalitiju i da bi to bio pun pogodak produkcije.

- Mislim da bi Zorana voleli svi koji su prošli kroz isto, koji su se našli u nekim sudskim postupcima ili bili osuđeni od okoline i javnosti pre nego što je sud dao svoju reč. Biti žrtva javnosti uopšte nije lako, Zoran će u rijalitiju imati priliku da sebe predstavi u pravom svetu - kaže Vesna i dodaje:

Ja sam čitač duše i posle kratkog vremena provedenog sa njim znala bih sa kim imam posla. Da li je on ubica, da li krije nešto ili je pak čist i nevin.

Ružica Veljković, pobenica poslednje sezone Parova takođe podržava Marjanovića.

- Mnogi napisi u medijama padnu u vodu kad javnost direkrtno vidi tu osobu u programu. Činjenica je da je porodica Marjnović pretrpela veliki gubitak koji niko nije shvatio u pravom smislu, jer je to postalo policijski slučaj. Mislim da bi Zoran više dobio ulaskom u Parove, jer bi se možda više pričalo o njihovoj ljubavi, prekinutoj sreći, nego nagađanjima o ubistvu - smatra Ružica.

Ipak, sa njima se ne slaže folker Era Ojdanić.

- Da sam na njegovom mestu ne bih ulazio u rijaliti. Ako misli da je spreman na tako nešto, da mu emocije i tuga za izgubljenom ženom dozvoljavaju da uđe u rijaliti, neka to uradi.

2024 © - Vesti online