Sreda 07.09.2016.
18:44
Z. Marjanović - Vesti

Prodavačica mušteriji vratila milion dinara

Tanjug
Ima u Srbiji još poštenih pronalazača (Foto: Ilustracija)

- Uslužila sam mušteriju, a kada je on otišao nastavila sam sa redovnim poslovima u prodavnici. Kada sam se vratila do pulta primetila sam da je mušterija pored kase zaboravio omanju torbu na kojoj je jedna pregrada bila otvorena i u kojoj je bila ogromna gomila novca. Umalo se nisam srušila od uzbuđenja i toliko sam se uspaničila da nisam znala šta da radim. Prva pomisao mi bila da čovek koji je zaboravio torbu može i da umre kada shvati da je izgubio novac. Mislila sam da je najpametnije da torbu sklonim sa pulta i da pozovem policiju i u tom razmišljanju pojavio se vlasnik torbice koji je bio unezveren i potpuno izgubljen - priseća se Draga Erić.

U prvom trenutku prodavačica Draga je imala nameru da se našali sa mušterijom i da mu kaže da torba nije tu, ali kada je videla u kakvom je stanju odustala je od te namere i odmah mu je rekla da se ne nervira jer je torba na sigurnom.

- Blago sam ga uhvatila za ruku i rekla mu da je torba kod mene, ali sam ga zamolila da sav novac izvadi na pult i da preproji preda mnom, što je on i uradio - kaže Draga i dodaje da je novac bio dnevni pazar jedne benzinske pumpe.
 

2024 © - Vesti online