Sreda 07.09.2016.
09:58
Vestionline, Alo.rs

Šta je Mrka darivao Ani za rođendan?

Z. K. Munja
Poklonio joj sebe za ceo život: Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

- Ani sam poklonio buket cveća, i to onog koje najviše voli. Nećete verovati, ali Ana je sama po sebi poklon, tako da ja imam poklon za ceo život, i to svaki dan. Sve sam joj dao, sebe sam joj dao celog i smatram da je to nešto najveće što je mogla da dobije. Nadam se da sam joj poklon za ceo život i ujedno najveći poklon - rekao je Mrka za list "Alo".

- Ostaću uz nju do kraja života. Oduvali smo zajedno svećice sa rođendanske torte, Ana mnogo lepo kuva i sprema kolače - priznao je Milutin.

Nakon čestitki za rođendan, Ana je priznala da ne krije godine i da je na svaku ponosna.

- Ne pridajem posebnu važnost ovom datumu, obično mi unuci dođu na ručak i zajedno, porodično proslavimo. Svakako ne bih želela da lažem da mi ne prijaju čestitke. Uvek mi se jave prijatelji iz celog sveta, ovog puta mi je drugarica iz Kanade poslala poklon, ali je stigao nekoliko dana ranije. To je bila jedna prelepa torba, koju sam svuda tražila i nisam mogla da nađem. Nikada nisam krila koliko imam godina. Sa ponosom nosim svoje godine i svakom novom danu se iznova radujem. Godine nisu stanje duha jedne osobe - objasnila je Bekuta.

2024 © - Vesti online