Utorak 06.09.2016.
18:39
Informer

Tijani Ajfon fakultet zabranio da priča da kod njih studira, da ih ne blamira

Instagram/ticamaksimovic
Niko ne voli da se hvali da ima veze sa njom: Tijana Ajfon

Bivša učesnica Parova se na sva usta hvalila kako je odlučila da se obrazuje, međutim ne sme da kaže gde jer zaposleni smatraju da može da naruši ugled fakulteta.
 

- Tijana je bila presrećna kada je upisala državni fakultet. Želela je da nastavi školovanje, ali je hladan tuš usledio kada joj je preporučeno da ne priča šta i gde studira. Baš se smorila zbog toga. I sama je svesna kakav glas je bije, a na fakultetu smatraju da bi im to bila samo antireklama. Rekli su joj da im je dovoljno što je ona njihov student i da bi bilo previše da se to provlači kroz medije - ispričao  je Informeru izvor blizak starleti.

Tijana nam je potvrdila da su joj preporučili da ne spominje fakultet u medijima, ali smatra da to nema veze sa blamiranjem.

- Rekli su da ne vole da im se fakultet provlači po medijima. Oni su ozbiljna obrazovna ustanova, i malo bi bilo bezveze da ih ja promovišem sad. U šali je bilo kao - dosta nam je što imamo tebe za studenta, dodatna reklama bi već bila previše. Svakako ne želim da otkrivam šta studiram, to je moja lična stvar.

2024 © - Vesti online