Utorak 06.09.2016.
16:09
Vestionline

Izdao ga kum: Ovako je Saša Popović reagovao na Šabanov odlazak

Z. K. Munja
Popović je dobar prijatelj i sa vlasnikom "Pinka"

- Saša samo što nije doživeo srčku kada je shvatio da ga je najomiljeniji član žirija ispalio za sledeću sezonu. On jeste čuo da vlasnik "Pinka" vrbuje sve članove žirija, ali je računao da mu samo Šaban nikada ne bi zabio nož u leđa. Sa ostalim pevačima je pregovarao, nudio im je veće honorare, a sa Šaulićem nije ni pričao na tu temu, jer je bio siguran da ga on neće napustiti. On je ljut i razočaran. Teško mu je palo što je za to saznao kad su svi razgovori sa "Pinkom" završeni i kad je potpisan ugovor - ispričao je za "Informer" izvor blizak Popoviću.

Sa druge strane, Šaban tvrdi da je njegova odlika da pređe na "Pink" strogo poslovna i da će sa Popovićem ostati porodični prijatelj.

- Moja porodica i ja veliki smo prijatelji sa Sašom Popovićem i to ćemo ostati i ubuduće bez obzira na sve. Ovo je strogo poslovna odluka i nema veze sa privatnim odnosom. On je pozvan danas na moj rođendan, nadam se i da će doći. Ja sam u "Zvezdama Granda" dao sve od sebe i ne znam šta bih novo mogao da dam. "Pinkove zvezde" su nova priča i energija - izjavio je Šaban.

2024 © - Vesti online