Četvrtak 10.06.2010.
23:33
Vestionline, Tanjug

Potpisan ugovor o izgradnji hale za KK Partizan

"Naša tri priorieta u Strategiji razvoja sporta u Srbiji su masovno uključivanje dece u sportske aktivnosti, izgradnja infrastrukture i ulaganje u vrhunski sport", podsetila je Samadržić-Marković.

Ministarka je zahvalila gradonačelniku na podršci toj akciji.

"Izuzetno smo zahvalni gradu na veoma brzom odgovoru i realizaciji naše ideje o pomoći košarkašima Partizana. Potpisivanjem ovog ugovora postajemo partneri u veoma značajnom poslu", poručila je Samardžić-Marković.

Gradonačelnik Djilas napomenuo je da će grad, kao i u prethodne dve godine, u granicama svojih mogućnosti pomagati ne samo košarkašima Partizana, već "svim klubovima koji imenom, tradicijom i potencijalom zaslužuju da stanemo iza njih".

"Košarkaši Partizana su sjajnim rezultatima i igrama minulih godina na izvanredan način pronosili ime Beograda. Nadam se da ćemo jednoga dana uspeti da organizujemo završni turnir Evrolige i da, možda, Partizan još jednom osvoji titulu kontinentalnog prvaka", poručio je Đilas uz napomenu da su "crno-beli" postali "institucija beogradskog sporta".

Predsednik Partizana Predrag Danilović zahvalio je nadležnim republičkim i gradskim organima na razumevanju i prepoznavanju onoga što su igrači najtrofejnijeg srpskog kluba do sada uradili.

"Presrećan sam što ćemo dobiti halu koja nam je neophodna", zaključio je Danilović.

2024 © - Vesti online