Utorak 06.09.2016.
11:39
Vestionline, Informer.rs

Jelenin ubica još u Borči: Policija ima dokaze

youtube.com/belgrade26
Ubica Jelene Marjanović je blizak njenom mužu i njenoj majci

Jelena Marjanović je ubijena pre nešto više od pet meseci na nasipu u naselju Crvenka u Borči, a prema informacijama, ubica je blizak suprugu Zoranu Marjanoviću i njenoj majci Zorici Krsmanović.

- Na osnovu prikupljenih podataka došli su do zaključka da bi porodica Marjanović, odnosno neki članovi mogli da znaju šta se dogodilo ili čak i ko bi mogao da bude ubica.

Prema prikupljenim infomacijama, iz informativnog razgovora koji su vođeni, kako sa svim čalanovima porodice Marjanović tako i sa njihovim bliskim prijateljima i uopšte stanovnicima Borče, samo suprug ubijene pevačice i njena majka od početka nemaju nikakve veze s ubistvom - rekao je sagovornik blizak istrazi.

Prema njegovim rečima postoji osnovana sumnja da je ubica brlo blizak pevačici.

 - Postoje svojevrsni dokazi koji ukazuju na to da je ubica iz naselja u kome je pevačica ubijena, ali, nažalost, ne dovoljno jaki da bi se bilo šta preduzelo.

Jedino što preostaje istrazi jeste da se čeka da ubica ili neko od njegovih saučesnika napravi pogrešan korak i da slučaj bude rešen - kaže izvor upućen u istragu, koja je još uvek u toku.

2024 © - Vesti online