Ponedeljak 05.09.2016.
02:30
Vestionline, zadovoljna.hr

Škakljive stvari u seksu koje žene priželjkuju, ali se plaše da traže

pixabay.com
Ohrabrite svoju partnerku da otkrije svoje želje

Vreme je da se to promeni pa evo nekoliko saveta kako razgovarati o škakljivim temama i na kraju, uživati na obostrano zadovoljstvo

Više oralnog seksa

Neke žene vrlo su kritične kada je reč o njihovoj vagini, brinu se zbog njenog izgleda, ukusa, mirisa, što ih koči u potpunom uživanju u oralnom seksu. Kao što muškarac voli primati komplimente za izgled, i žena voli čuti pohvale i za svoj najintimniji deo tela. Partnerove reči "kako je lepa" ili "kako lepo miriše" vratiće ženi samopouzdanje i probuditi želju da što češće uživa u kunilingusu. Masaža unutrašnje strane bedara pre seksa pomoći će ženi da se potpuno opusti i zaboravi bilo kakve komplekse.

Seks u javnosti

Seks u javnosti može biti nepraktičan, ali i neverovatno uzbudljiv. Za početak možete probati samo predigru. Na primer, mazite se u uglu kafića koji je pun ljudi, na zadnjem sedištu auta ili na stepenicama ispred zgrade. Kada se malo "izvježbate" i oslobodite potražite neko skrivenije javno mesto i rizikujte.

Pljuskanje po guzi

Lagano lupanje po zadnjici tokom seksualnog odnosa privlači mnoge pripadnice nežnijeg pola, ali se stide da to traže iz jednostavnog razloga: smatraju to smešnim. Muškarci su, kada je o tome reč, puno odvažniji, a dobar način da doznate želi li vaša partnerka da je lupite po guzi jeste da je to nježno pitate dok joj rukom mazite zadnjicu.

U ovoj igrici podjednako mogu uživati oba pola: ženama šalje puno ugodnih, škakljivih trnaca u vaginalno područje, dok muški tvrde da im pljuskanje partnerke po guzi budi osećaj kao da na fizički način iskazuju svoju požudu.

2024 © - Vesti online