Nedelja 04.09.2016.
08:38
alo.rs

Soraja dokazala da se ne drogira: Aferu kokain namešta mi političar!

Instagram/sorajavucelic
Testovi pokazali da je negativna na narkotike: Soraja Vučelić

- Borim se protiv moćnog čoveka koji plaća ljudima da mi uništavaju život jer je iz nekog razloga opsednut mnome. Videćemo do kada će to trajati. Pozadina ove priče je skroz drugačija, ali ljudi koji čitaju novine nemaju priliku da sagledaju stvar iz svih uglova. Mogu samo da kažem da će se dešavati još gore stvari, jer je on spreman na sve, pogotovo što je u pitanju čovek koji je imućan i na vlasti, a takođe je veoma jak u podzemlju - otkriva Soraja za "Alo!".

Starleta je priznala da je slučaj predala policiji.

- Ostavljam policiji da radi svoj deo posla, jer sam slučaj predala nadležnim organima. Čim policija uradi ono što je do nje, ja ću javnosti otkriti ko je ta osoba. Ne vidim razlog zašto je toliko uporan da mi napakosti. Tek sam nedavno saznala da on stoji iza svega, imam dokumentovane poruke i sve dokaze koje sam predala policiji. Oni imaju imena svih osoba upletenih u aferu, kao i poruke. Poruke koje mi je slao su glasile da mu nije žao da izdvoji brdo para za moje degradiranje i omalovažavanje. Videćemo šta je sledeće kada shvati da mu ovo nije prošlo - otkriva Vučelićeva, koja nije želela da otkrije gde je tačno upoznala ovog moćnika.

- Ne bih da govorim o tome gde sam ga upoznala i kako sam u kontaktu sa njim. Znam samo da je opsednut mnome - kaže starleta koja tvrdi da pomenutom političaru u borbi protiv Soraje pomaže klaberka Tamara Đurić.

- Kao što vidite, njemu pomaže mali gušter - klaberka, koja je ionako plaćena da prodaje sebe, a ne druge. To je isto kao da odeš u bordel i kažeš da nećeš da radiš to što radiš da bi imala da živiš, već evo ti pare da pljuješ po Soraji. Pa, eto, taman, nikad lakše da zaradi novac - kaže Vučilićeva i dodaje.

- Tamara je prosila od mene i to svi znaju, to je javna tajna. Na svih deset fotografija koje je ovekovečila sa mnom nosi moje stvari i nikada nije vratila sve što sam joj dala. Ona je osoba koja me je videla deset puta u životu i prodala priču da mi je drugarica. Vidite koliko laže kada je mogla da ispriča da uzimam kokain. Bila je moj fan i jurila me je da se fotografišemo i posle me zvala da se družimo - ističe Vučelićeva.

Rezultati analiza pokazali su da je Soraja negativna na sve narkotike, pa ako koza laže, rog ne laže.

- Nikada nisam mislila da ću morati da uradim test, ali ipak sam to učinila kako bih dokazala da ne konzumiram kokain. Sada svi mogu da vide crno na belo da nikada nisam uzimala ništa od narkotika - ponosno kaže Soraja dok drži rezultate u rukama.

Soraja: Sa Željkom Rolović nisam u ratu

Spekulacije da je u ratu sa dugogodišnjom prijateljicom Željkom Rolović, poznatijom kao Madam Željka, koja je nedavno oplela po Soraji, Vučelićeva komentariše kao prolaznu bitku. Ona ističe da su između nje i Željke zakopane ratne sekire.

- Nisam u nikakvom ratu ni sa kim, samo pokušavam da se odbranim od raznih afera koje mi nameću - kaže starleta.

2024 © - Vesti online