Subota 03.09.2016.
10:24
Tanjug

"A koliko će demokrate da plate za pljačku naroda?"

Tanjug
Stalna prepucavanja između opozicije i vlasti: Lider demokrata Bojan Pajtić

- Koliko treba da se plati za pljačku Razvojne banke Vojvodine, Tesla banke, za pustošenje mnogobrojnih fondova, Heterlend... Koliko treba demokrate da plate za izvinjenja svakom ko nas je napao i bombardovao, koliko za pljačkašku privatizaciju? Koliko DS treba da plati stotinama hiljada građana Srbije koji su tokom njihove vladavine ostali bez posla i završili bez ikakvih prava na ulici? - upitali su iz PS.

- Koliko su dužni državi za paljenje i pljačkanje skupštine, prebijanje političkih protivnika, nezakonita zatvaranja i političke progone svih koji nisu bili uz DS? Suviše mnogo zla su demokrate prethodnih šesnaest godina nanele Srbiji i njenim građanima, što ne moglu da plate ni u sledeća dva života - navode iz Pokreta socijalista.

Demokratska stranka saopštila je ranije da penzioner iz Gornjeg Milanovca mora da plati kaznu zbog toga što je navodno uvredio premijera Srbije Aleksandra Vučića, čime se, kako smatraju, u naš pravni sistem vraća verbalni delikt.

Iz DS dodaju da zbog toga postavljaju pitanje "koliku kaznu će platiti Vučić koji je pre nekoliko dana građane Srbije uvredio, nazivajući ih ološem".

- Represija i zastrašivanje su sve što ovaj režim zna, ali, baš kao što im nije uspelo ni devedesetih godina da bilo koga silom ućutkaju, tako neće ni sada - dodaje se u saopštenju DS.

2024 © - Vesti online