Subota 03.09.2016.
09:41
Informer

Dara posle razvoda: Pronašla sam mir u manastiru

N. Đurović
Oporavlja se od razvoda: Dara Bubamara

Folk pevačica trenutno prolazi kroz veoma trubulentan period u životu, pa joj, kako kaže, molitva i ispovest veoma pomažu da sve to lakše prebrodi. Dara još nije spremna da govori o razlozima zbog kojih je njen brak pukao, ali naglašava da je spas pronašla u srpskim svetinjama.

- Uvek kad imam problem potražim mir u nekom manastiru. Ne volim o tome puno da pričam, ali kad god sam u mogućnosti odem, ispovedim se i pomolim Bogu za zdravlje i sreću. Nemam potrebu svima da objašnjavam i da lupam na sva zvona da sam veliki vernik. Odem u crkvu ili manstir zato što se tako osećam i zato što tu pronalazim mir i snagu, ne zbog marketinga - tvrdi pevačica.

Ona je ovaj ritual obavila i pre nekoliko dana u jednom manstiru, gde se obrela da bi krstila ćerku svog brata Helenu.

- Tamo svako može da pronađe mir, pa što ne bih i ja. Bitno je da veruješ u Boga i da mu se predaš. Posle posete crkvi i manastirima, uvek se vratim kući spokojnija i jača. Ne postoje ni bazeni, ni masaže niti spa centri koji mogu da te opuste, relaksiraju i daju snagu kao manastir ili crkva - ističe Dara.

Njeni prijatelji tvrde da su problemi u Darinom braku počeli kada su u javnost isplivale njene gole fotke. Iako o mužu ne želi da priča, Dara otkriva da se zbog toga više i ne fotografiše.

- Posle svega što mi se dešavalo, više se ne slikam. Nema šanse. Dođe mi s vremena na vreme da opalim neki selfi, ali odustanem. A baš mi je krivo. Mislim da sam imala ozbiljnu umetničku crtu za pravljenje fotografija, ali šta da radim. Kad se neko jednom opeče, slećei put dobro razmisli - iskrena je pevačica.

2024 © - Vesti online