Petak 02.09.2016.
16:25
24sata.hr

VIDEO: Ovaj lik se seksa sa balonima i uživa

youtube.com/National Geographic
Ne daj bože da mu pukne

Kolins je zaljubljen u balone, miluje ih i ljubi, gura pod majicu da bi bili "koža na kožu", nosi ih u krevet. On tvrdi da ne može da zaspi ako ispod pidžame nema naguran balon.

Dejv je objasnio da je ljubav između njega i njegovih balona platonska, nema ničeg seksualnog kao što većina ljudi misli.

Međutim, kada jedan pukne - srce mu puca od tuge. Doživljava to, kaže, kao da mu je umro neko blizak. Ostatke dugo čuva, nosi ih na dlanovima, ljubi i plače. Toliko se saoseća sa njihovom sudbinom da je odlučio da ih spašava.

Najčešća meta su mu saloni koji prodaju automobile, jer su bogato ukrašeni balonima kako bi privukli kupce. Kaže kako je u početku strahovao kako će zaposleni u salonima reagovati kad im objasni zašto je došao, ali uglavnom mu ih daju.

Kolins ih tada sav srećan nagura u auto i vozi kući. Bio je zanimljiv i ekipi "National Geographic" kanala, pa su ga snimili za svoj serijal "Taboo". Njima je, između ostalog, rekao i ovo:

- Ispod majice ga najbolje osećate. Osećate ga da vam je blizu, da vam je tako toplo... Do srca vam dopire ovaj prekrasan, prekrasan balon. Osećam da i baloni imaju osećaje. Osetljivi su na mnoge stvari. Mrzim kada su tužni. Mrzim kad puknu. Svaki balon treba dobar dom - jedva je izgovarao dok je u isto vreme mazio i grlio balon.

Psiholozi tvrde da se radi o mentalnom poremećaju "parafijiji", seksualnom ponašanju koji se smatra neprirodnim. Postoji mnogo različitih slučajeva i nije do kraja istraženo šta je glavni uzrok poremećaja.

2024 © - Vesti online