Četvrtak 01.09.2016.
08:33
S. Đurić - Vesti

Kad je sreća dvostruko veća

Z. K. Munja
Svuda sa ćerkama: Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović

- Majčinstvo je nešto najlepše što mi se dogodilo. Kada sam saznala da nosim blizance bila sam iznenađena, pomalo u neverici i pozitivnom šoku. To osećanje je teško opisati rečima, bila sam ujedno najsrećnija i najponosnija žena na planeti. Već na prvom ultrazvuku, spoznali smo da nosim dve bebe. Iako sam u dubini duše žarko želela da dobijem blizance, bila sam u šoku usled neizvesnosti koju sa sobom nosi blizanačka trudnoća - rekla je svojevremeno Sloboda Mićalović.

Lepa glumica i njen suprug ističu da njihove ćerke maltene odrastaju u pozorištu.

- Vera i Mila u neku ruku odrastaju u pozorištu. Prvi put sam ih u teatar odvela kad su imale godinu i po dana, pa ni sama ne znam koliko puta su do sada bile sa nama u pozorištu ili na setu kada snimamo seriju ili film - kaže Sloboda Mićalović.

M. Karović
Umalo pao u nesvest: Vanja Bulić

Vanja Bulić ima tri sina, Dušana i blizance Ivana i Ognjena.

- Kada sam saznao da ću postati otac po drugi put, i to blizanaca, umalo nisam pao u nesvest. Bio sam na ulici kada su mi javili da su mojoj supruzi Slađani na ultrazvuku rekli da nosi dvojke. Odmah sam u glavi počeo da slažem stvari po našem malom stanu i došao do zaključka da ću bar jedan krevetac morati da držim na spoljnom zidu. Noge su mi se tresle od uzbuđenja. Ivan i Ognjen su me inspirisali da napišem knjige "Kako sam gajio blizance" i "Drugo stanje" - kaže Bulić.

Z. K. Munja
Uči sa sinovima: Nataša Ninković

Nataša Ninković pre 16 godina je na svet je donela Luku i Matiju, i kako kaže njenoj sreći nije bilo kraja. Gajiti blizance nije lako, a poznata glumica priznaje da joj je jedino žao što nije imala više vremena da se posveti sinovima.

- Luka i Matija imaju potpuno drugačije karaktere. Zato prema njima imam dva potpuno drugačija pristupa. Nekad mi se čini teže, a nekad lakše što su blizanci. Pomažem im u učenju i nisam od roditelja koji smatraju da deci treba prepustiti da rade sve sami. Trudim se da im usadim radne navike, da bih kasnije mogla da ih pustim da se osamostale - rekla je svojevremeno Nataša Ninković za beogradske medije.

Goran Gluhaković, pevač OK benda, i njegova supruga Slavica pre 11 godina postali su roditelji bliznakinja Anđele i Jelene.

- Anđela i Jelena su jednojajčane bliznakinje, ali ne liče mnogo i uglavnom ih ne oblačimo isto. Posao mi dozvoljava da imam vremena da se posvetim ćerkama, jer nismo navikli mnogo da se razdvajamo. One su moja najveća radost na svetu. Voleo bih i da dobijem sinove blizance - rekao je u jednom intervjuu Goran Gluhaković.

Deca su sve promenila

Blizance Leona i Lunu imaju i teniski as Nenad Zimonjić i njegova supruga Mina. Ne želeći da propusti rođenje svoje dece pre sedam godina Nenad je prisustvovao porođaju supruge.
- Njihovo rođenje bio je najvažniji trenutak u Mininom i mom životu. Pri porođaju sam pratio Leona, a kasnije i Lunu. Gledati kako ti se rađaju deca je neverovatan osećaj. Kada su oni došli na svet sve se promenilo i sebi više nisam bio prioritet, već su to moja deca. Luna je povukla na Minu, a Leon na mene - rekao je jednom prilikom Nenad Zimonjić.


 

2024 © - Vesti online