Sreda 31.08.2016.
16:47 >> 17:54h
Vestionline

Drakonska kazna za napadača Zvezde

crvenazvezdafk.com
Foto: Ilustracija

Start je bio zastrašujući, ali nenameran, više u žaru borbe, kada je iskusni napadač nogom u glavu udario čuvara mreže Pazaraca i poslao ga na operaciju nosa i jagodiične kosti. Ipak, kazna od tri meseca neigranje je drakonska.

- U svetskom fudbali nije još zabeležen slučaj da se kazni igrač koji ne nenamerno povredio drugog igrača sa pola godine ne igranja. Čak i kada je Milenković iz Partizana brutalnim startom povredio Bojića iz Čukaričkog i poslao ga na operacioni sto kažnjen je sa 4 utakmice.. Mnogo je teži njegov prekršaj nego Sikimićev - stav je Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavinost".

- Disciplinska komisija FSS otvorila je postupak povodom događaja koji su obeležili meč između Novog Pazara i Crvene zvezde. Zatražene su izjave od oba kluba, kao i video zapis sa utakmice od Zajednice klubova Superlige - navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu FSS.

Takođe, trener Partizana, Marko Nikilić, moraće da plati 200.000 dinara zbog crvenog kartona na meču sa Radom u Humskoj, kada je žestoko i primitivno vređao glavnog sudiju meča.

2024 © - Vesti online