Sreda 31.08.2016.
15:20
Tanjug, Vestionline

Rajković: Nedostajaće nam Matić i Kolarov

Reuters
Spreman: Slobodan Rajković

- Svima je jasno koliko je bitna prva utakmica. Ostaje žal što nismo kompletni zbog suspenzija, ali smo svi spremni. Verujem u podršku sa tribina, moramo svi zajedno da napravimo uspeh - poručio je Rajković.

Fudbaler Palerma kazao je da veoma poštuje Irce, ali da na njihovu igru Srbija mora da odgovori jakom agresivnošću.

- Možda igraju jednostavno, ali dosta efektivno, imaju nekoliko šablona. Moramo da budemo agresivni i čvrsto odgovorimo na njihovu igru. Moramo da verujemo u ono što radimo, ali i da prenesemo na navijače veliku želju.

Srpski univerzalac Aleksandar Ignjovski rekao je da je trijumf na startu protiv Irske neophodan kako bi se na pravi način krenulo ka plasmanu u Rusiju.

- Poznato je da Ostrvljani igraju dugim loptama, selektor Muslin sigurno će pripremiti najbolju taktiku za njihov stil. Ova ekipa zaslužuje šansu i podršku naroda, kao i novi selektoru na zvaničnom debiju. Predstavljamo zemlju, ljudi vole Srbiju i moramo svi da budemo kao jedan - zaključio je Ignjovski.

Utakmica Srbije i Republike Irske igra se 5. septembra na stadionu Rajko Mitić. Ulaznice za meč mogu da se kupe svaki dan na stadionu Rajko Mitić od 11 do 19 sati, kao i na dan utakmice na stadionu Partizana, dok se mogu i poručiti preko interneta.

2024 © - Vesti online