Sreda 31.08.2016.
11:59
Tanjug, Vestionline

Automobili za Štefaneka i Vaterpolo savez Srbije

Reuters
Vaterpolo reprezentacija Srbije

Direktorka FIAT-a za Srbiju Silvija Verneti uručila je ključeve rvaču Štefaneku i najmlađem članu "delfina" Nikoli Jakšiću.

- Ponosni smo što predstavljamo najbolje sportiste Srbije. Čestitala bih celom olimpijskom timu na rezultatima u Riju. FIAT se povezuje sa uspešnim sportistima i drago nam je što smo deo svega ovoga - rekla je Verneti u prostorijama FIAT-a u Beogradu.

Generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki zahvalio se italijanskoj kompaniji FIAT na podršci.

- Veliko je zadovoljstvo biti ovde, pre četiri godine smo započeli saradnju. Iako je FIAT strana firma svi u Srbiji je doživljavaju kao nacionalni brend. Promovisali su vrednosti koje su nama bliske srcu, a današnji događaj je kruna saradnje. FIAT je pravi prijatelj srpskog sporta - poručio je Višacki.

Državni seketar za sport Predrag Peruničić je naglasio da su srpski olimpijci na pravi način predstavljali zemlju na Olimpijadi u Riju.

- Prolazi i ova sportska godina i zahvalio bih se svim srpskim olimpijcima na nastupu u Riju, posebno osvajačima medalja. Dostojno su predstavljali zemlju i navikli smo na njihove brojne uspehe. Već počinju pripreme za naredne Igre u Tokiju - zaključio je Peruničić.

Događaju su prisustvovali i reprezentativka Srbije Andrea Arsović, biciklista Ivan Stević i radnici FIAT-a.

2024 © - Vesti online