Sreda 31.08.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Na poklon i knjige za školu

Junakinje bez ordena: Evica i Milica Đorđević

Ne znamo ko su dobri ljudi koji su omogućili ovoj jedinstvenoj porodici koja živi godinama u totalnom getu i neprijateljskom okruženju, da prokrstare i posete najlepše manastire u Boki Kotorskoj, ali hvala im od srca.

Redakcija "Vesti" će, kao i uvek dosad, obezbediti ne samo maloj Milici već i drugoj deci sa Kosova i Metohije, preko Zavoda za izdavanje udžbenika Srbije, sve potrebne komplete knjiga za redovnu nastavu. Milica Đorđević kreće u peti razred osnovne škole, a svim humanim ljudima koji je podržavaju u naumu da ostane u rodnom gradu uprkos svemu, ona obećava da će im uzvratiti peticama. Maloj Milici želimo srećan početak nove školske godine a iznad svega da dobije i bar jednog novog drugara u klupi.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

 

 

2024 © - Vesti online