Sreda 31.08.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Privatna arhiva

Mali Nenad u karantinu

Bolnica - druga kuća: Danijela i Nenad Jokić

S obzirom na to da je već preživeo šest teških operacija i sepsu, ova dečja zarazna bolest, ovčje boginje, nije pogoršala njegovo zdravstveno stanje, već samo dovela do karantina u kojem je zajedno sa majkom Danijelom.

Ipak, uspeli smo da 28. avgusta, baš na Veliku Gospojinu, jedan od najvećih hrišćanskih praznika, uručimo porodici Jokić novopristigle donacije: 200 australijskih dolara, dar naše stalne dobrotvorke B. G. iz Adelejda, penzionerke rodom iz Bosne kao i 100 dolara, poklon bake Vide iz Australije, uz njenu toplu poruku: "Srećno, mali anđele!".

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

- Veliko hvala svima koji su uz nas - kaže požrtvovana majka Danijela i ističe da je dosad prikupljeno nešto više od 16.000 evra, što je još nedovoljno za put u Francusku, ali širom Republike Srpske u akciju su se uključili i građani, učenici i razne institucije, sve do SPC, što daje nadu ovoj porodici.

Vladimire, hvala!

Naš čitalac Vladimir Jukić iz Frankfurta, zaposlen u Prokredit banci, poslao nam je mejlom vest da su se on i njegove kolege iz firme interno takmičili tokom Evropskog prvenstva u Francuskoj, uz obećanje da najbolji prognozer osvojenu sumu pokloni u dobrotvorne svrhe. "Igrom slučaja sam to baš ja, i odlučio sam da dar od 130 evra pripadne dečaku iz Bratunca. Izabrao sam Humanitarni most 'Vesti' jer ste svojevremeno brzom akcijom spasli život Dražene Stijepić iz Prijedora, moje rođake, i želeo bih da se i Nenadova priča završi hepiendom...", napisao je Vladimir Jukić koji je već uplatio donaciju na konto naše centrale u Bad Filbelu. Hvala!

2024 © - Vesti online