Ponedeljak 29.08.2016.
12:30
mondo.rs

VIDEO: Nema sperme koju Soraja nije probala!

instagram.com/sorajavucelic
Kilo plastike?

Izjave u prethodnom periodu, iz kojih smo saznali ko kome "pakuje afere", ko konzumira kokain, ko laže, nisu ništa naspram onoga što ćemo sada saznati.

Učesnica rijalitija Farma 6 Tamara Đurić, optužila je nekadašnju prijateljicu Soraju Vučelić da konzumira narkotike i "ispunjava želje".

- Ta Smrdaja bolje da ćuti nego što laje po novinama i pakuje mi afere. U ovom gradu nema uzorka sperme koji nije probala. Zato je zovu Smrdaja Epruveta - rekla je Tamara i otkrila zašto je puklo prijateljstvo.

- Nije meni smetalo što se ona drogira, nego što nam posle plače i umire na ulici. Ona kad se vrati iz grada kući i skine sve plastično sa sebe - kosu, trepavice i gaće sa sunđerima, ostane 60 kilograma samih fekalija. A, fotošopira se do iznemoglosti i objavljuje slike po društvenim mrežama. Lepo sam joj rekla: "Nemoj, preterala si', a ona meni kaže: "Šta zna seljak iz Prokuplja kako ja izgledam" - rekla je Tamara "Informeru".

Tamara kaže i da Soraja dobija 500 evra da ispunjava neobične želje zatvorenika u Zabeli(?).

- Smrdaju zovu zatvorenici da dođe u posetu kod njih, donese deset ćevapa i luk i pred njima to pojede. Naravno, napravi ona i neki porno selfi, pa im pošalje da im se nađe pri ruci. Rekla mi je: "Šta me briga, pojedem ćevape i još za to dobijem super pare, šta mi teško".

Soraja još nije komentarisala ove navode, ali je na Instagramu objavila sledeći video:

 

A video posted by Sara (@sorajavucelic) on Aug 28, 2016 at 12:24pm PDT

2024 © - Vesti online