Ponedeljak 29.08.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Dar narodnim kuhinjama na Kosmetu

Vesti
Dobrota ne zna za granice: Crkva u Kizborou

Naime, ovih dana stigla je njihova pomoć u iznosu od 4.735 australijskih dolara do korisnika šest narodnih kuhinja na Kosovu i Metohiji, sa željom da i na ovaj način pomognu svoj unesrećeni narod u južnoj srpskoj pokrajini.

Starešina hrama Svetog arhiđakona Stefana u Melburnu konstantno sa svojim parohijanima prikuplja novac namenjen srpskim stradalnicima i na taj način oni šalju poruku ljubavi i neraskidivog prijateljstva. Ljubav i vera u Gospoda su jedino na šta možemo da se oslonimo u ovom teškom vremenu gde borba za život i opstanak ne prestaje, a pomoć prijatelja nam pruža neverovatnu snagu i volju da ne odustajemo.

Neizmerno smo zahvalni svima iz daleke Australije koji nas ne zaboravljaju i na koje možemo uvek da računamo, poručuju iz Dobrotvorne organizacije "Majka devet Jugovića" iz Gračanice na KiM.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online