Subota 27.08.2016.
18:33
Vestionline, Alo.rs

Starlete neće seks sa Tasovcem!

M. Todorović
Vrbuju bivšeg ministra za "Parove": Ivan Tasovac

Marić je za list "Alo" rekao da bi Tasovcu posle ministarske fotelje učešće u rijalitiju "Parovi" bilo nešto najbolje što mu se desilo u životu, a tvrdi da bivšem ministru nijedna starleta ne bi prišla.

U petu sezonu "Parova" ulazi Zmaj od Banata!

- Da ne bude nesporazuma, nisam počeo da napadam Tasovca kada je smenjen kao ministar, to sam govorio i ranije, dok je pretio da će zabraniti rijaliti "Parove". Tada sam mu ponudio da učestvuje, ali problem je nastao što je on ljubomoran čovek, želeo je da bude jedini smešan čovek u Srbiji. Smatrao sam da i ova sirotinja sme da bude smešna i da zabavlja narod i te žrtve tranzicije, a ne on kao korisnik istog - kaže Marić, a na pitanje da li bi neka starleta bila sa bivšim ministrom, kaže:

Ava i Tijana: Marić je u pravu

Ava Karabatić i Tijana Ajfon, koje su bile učesnice rijalitija "Parovi", slažu se sa Marićem.

- Moram priznati da su srpski političari jako šarmatni i inteligentni, ali ne bih bila sa gospodinom Tasovcem jer sam zaljubljena, a kada sam zaljubljena, primećujem samo svog dečka. Tasovac me jedino inspiriše da slušam moju omiljenu hevimetal grupu AC/DC, ali bi mi se više svideo kada bi imao frizuru kao sadašnji ministar kulture - izjavila je Ava za "Alo!".

- Ako Tasovac uđe u "Parove", verujem da će mnogi učesnici pete sezone tražiti daleko veće nedeljne honorare. Jer buditi se u istoj sobi sa čovekom sa onakvom fruzurom i jesti sa njim za istim stolom znači biti u stalnom strahu, što je neverovatno opterećenje za srce. Nema tog honorara koji bi bio dovoljan da pokrije pretrpljen strah od njegovog izgleda i frizure zvane "strujni udar" - kaže Tijana Ajfon.

- Ne znam da li bi ga neka odabrala, morali bismo da joj damo dvostruki honorar da bi bila s njim. Takvu žrtvu ni od jedne učesnice ne bih smeo da tražim. Sumnjam da bi neka bila bliska s njim i za dvostruki honorar - govori Marić. On ističe da smatra da dugogodišnji direktor Beogradske filharmonije nije dobar pijanista kako se u javnosti predstavlja.

- Tasovac je najgori pijanista na svetu, kod nas u Srbiji oni koji su najgori na svetu ispadaju da su najbolji - ističe Marić i poziva vlast da zatvorenike prebaci u rijaliti kako bi zajedno sa ministrom mogli da uče.

- Apelujem na naše vlasti da, kada u zatvorima nema dovoljno hrane i mesta, da zatvorenike pošalju u "Parove" zato što mi imamo siguran video-nadzor i obezbeđenje, tako da mogu potpuno slobodno da učestvuju, a mogu da se i prevaspitaju pred kamerama i socijalizuju. To je ipak vaspitna emisija - završava Marić.

2024 © - Vesti online