Subota 27.08.2016.
12:00
Vesti - Foto: Vesti

Humani gest taksista

Vesti
Podrška iz Crne Gore: Halo Taksi

Posle poslednje donacije od 100 evra, koju su nedavno iz Podgorice uputili samotnoj starici Borki Dražević iz sela Drenova kod Gornjeg Milanovca, uspeli smo da saznamo da je reč o udruženju koje postoji već šest godina, sa 107 brendiranih vozila, na usluzi građanima i turistima iz Crne Gore.

Među stanovnicima glavnog grada, poznatijeg kao Žuti taksi. Za svoja dela ne očekuju ni nagradu, ni zahvalnost. Voze i deo vlastite zarade poklanjaju ljudima u nevolji.

Zato dragi naši sugrađani i dijasporci, ako se zateknete na letovanju ili na proputovanju kroz Crnu Goru, pozovite 19700, tako ćete i vi doprineti da ovi humani ljudi mogu lakše i brže da dostavljaju svoju pomoć na brojne adrese.

Svim članovima Halo taksija iz Podgorice zahvaljujemo se u ime Humanitarnog mosta "Vesti", uz poruku, da bi nam svima bilo bolje, kada bi još neko od sličnih firmi širom regiona sledio primer kolega iz Montenegra.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


 

2021 © - Vesti online