Četvrtak 25.08.2016.
14:55
Vestionline

Zmaj se uvalio Miljani u kuću, ostao 4 dana, jedva ga izbacili!

Facebook/Miljana Kulić
Ona mu rekla dođi kad 'oćeš, on bukvalno shvatio...

Zmaj je u Niš stigao nenajavljen i nije imao nameru da ode, čak ni posle četiri dana, zbog čega je Miljana morala da kontaktira produkciju TV "Hepi".

- Ilija je iznenada došao kod nas, niko ga nije očekivao. Bilo je rano ujutro kad je stigao, a naša kuća je stalno otključana, pa je slobodno ušao i počeo da nas budi. Vikao je iz sveg glasa i zvao mog oca: "Sićo, Sićo, ja sam došao kod vas, probudi se!". Mama i tata su bili u šoku, uplašili su se, jer su mislili da je neki provalnik - ispričala je Miljana kroz smeh za beogradske tabloide.

Miljana je dodala i kako su ona i Zmaj pričali u “Parovima” o tome da on dođe u Niš, međutim, nisu precizirali kada. Kao što je bilo i za očekivati, Zmaj se ponašao kao da je u rijalitiju, pa niko nije mogao da dođe do reči od njega.

- Sedeo je na podu i pričao bez prestanka. On i dalje misli da je u “Parovima” - kaže Miljana.

Osim toga, Zmaj je iskoristio vreme i da obiđe Niš, pa je u gradu tokom dana bio prava atrakcija.

- Svi su prilazili da se slikaju s nama. Neki su zezali Zmaja kako je i Gastoz u Nišu i da su ga upravo videli na Tvrđavi, pa je tražio da ga vodim tamo da se obračuna s njim. Jedva sam ga smirila. Kod nas je bio četiri dana, i to nam je bilo previše. Pozvali smo ljude s "Hepija" da dođu po njega. Vozač je došao i odvezao ga u Šipovo - završila je Miljana. 

2024 © - Vesti online