Sreda 24.08.2016.
11:30
Tanjug, Vestionline

Podgoričanka prebila muža: Spasile ga komšije

pixabay.com
I čašom i šakama na muža

Za sada je nepoznato šta je bio povod da S.P. na taj način napadne supruga, ali se zna da su M. P. od daljeg zlostavljanja spasile komšije, koje su u pomoć pozvale policiju, piše ovaj podgorički dnevnik.

Dramatičan događaj, koji se umalo mogao završiti i tragedijom, zaustavila je policijska patrola, koja je zakucala na vrata porodičnog doma zavađenih supružnika.

Prema nezvaničnim informacijama, ubrzo potom S. P je privedena, a njen muž je odveden u Urgentni centar Kliničkog centra, gde su mu konstatovane povrede i ukazana medicinska pomoć.

- Sumnja se da je S. P. nakon verbalnog konflikta sa mužem, uzela staklenu čašu, koju mu je slomila o glavu, a onda ga je otvorenim šakama udarala po licu. Zatim je, kako se veruje, dohvatila kuhinjski nož i zamahivala ka njemu. Ipak, da nije samo reč o bezazlenom zamahivanju, govore konstatovane povrede M. P u vidu posekotina po rukama i leđima - ispričao je sagovornik Dnevnih novina blizak istrazi, i dodao da će protiv S. P biti podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici i nanošenja lakših telesnih povreda.

Iz policije upozoravaju da je sve više slučajeva nasilja nad muškarcima, fizičkog i psihičkog, ali kada je u pitanju statistika o podnetim krivičnim prijavama, ta brojka je i dalje neznatna. 

2024 © - Vesti online