Sreda 24.08.2016.
02:30
Vestionline, zadovoljna.hr

Dovedite ga do ludila: O ovome mašta svaki muškarac

StockPhotos.io
Preuzmite ponekad inicijativu, vaš muškarac znaće to da ceni

1. Grebanje i erotski ugrizi

Iskoristite strast i zadovoljstvo koje osećate tokom seksa i upotrebite je na nešto siroviji, ali vrlo seksepilan način. Tragovi od noktiju na leđima muškarca kao i ugrizi dovešće ga ga do vrhunca, ali pripazite kako ne biste preterali.

2. Seks iznenađenja

Većina muškaraca sanja o tome da njegova partnerka preuzme inicijativu i iznenadi ga seksom. Iznenađenje posle tuširanja, seks za dobro jutro uz oralno buđenje ili striptiz posle ručka neke su od ideja kojima nijedan muškarac ne može odoleti.

3. Milovanje vlastitog tela

Muškarci obožavaju kada žena istražuje svoje telo. Tokom seksualnog odnosa dodirnite svoje grudi ili strastveno milujte svoje telo i kosu.

4. Zvukovi zadovoljstva

Ništa ne može nadmašiti strastvene uzdisaje koji opisuju vaš užitak u vođenju ljubavi. Pustite glas i pokažite mu šta osećate. Ako osetite potrebu izgovorite i nekoliko "prljavih" reči i opišite mu šta želite od njega.

5. Igra jezikom

Jezik može biti vrlo snažno oružje kojem muškarac nikako ne može da odoli. Poigrajte se nežnim poljupcima na predelu oko pupka, ušiju, prepona i testisa i dovedite ga do neslućenog vrhunca.

2023 © - Vesti online