Sreda 17.08.2016.
06:11
D. Petrović - Vesti

Razvodi pod velom tajni

N. Đurović
Ćuti kao zalivena: Dara Bubamara

Kako pišu beogradski mediji, njihov brak je odavno na staklenim nogama, a kap koja je prelila čašu bio je skandal sa eksplicitnim porno fotografijama koje je pevačica, navodno, slala jednom mlađanom fudabaleru.

Dara je tada oštro demantovala da joj je brak u krizi i tvrdila da je slike slala mužu. Međutim, novinari su iščeprkali da je Dara usred brakorazvodne parnice, a da o svemu ćuti želeći da od skandala zaštiti sina Kostu. Bilo kako bilo, ljubav, kašalj, a bogami i razvod, ne mogu se sakriti.

Ovo je krah drugog braka poznate pevačice, koja je nekoliko godina bila udata i za biznismena Lazara Dugalića, ali s njim nije imala decu.

Potreba da zaštite svoju privatnost, a pre svega decu, naterala je mnoge poznate ličnosti da razvod kriju kao zmija noge. Jedan od najboljih srpskih glumaca Nebojša Glogovac pre dve godine razveo se od supruge Mine posle 18 godina braka. Ni tada, ni danas, on o svom razvodu nije rekao ni reč. O razlogu kraha njihovog braka nikada se nije saznalo, a glumac se na tajnovitost odlučio kako bi zaštitio svoje sinove Miloša i Gavrila. O ulogama Glogovca novinari mogu da ispituju do mile volje, ali kada se povede reč o njegovom privatnom životu, glumac postaje nem kao riba.

A. Čukić
Ostali prijatelji: Dijana Marojević i Bogdan Diklić

I njegov kolega Bogdan Diklić punih godinu dana uspeo je da sakrije da se razveo od, sada već bivše supruge, Dijane Marojević. O svom razvodu progovorio je tek nedavno i to za hrvatske medije.

- Imamo predivan odnos, moja bivša supruga i ja. Mi smo i dalje roditelji naše Sofije i ne držimo se onog sudskog da dete viđam svaki drugi vikend - rekao je nedavno Diklić.

Pre tri godine tačku na četvorogodišnji brak stavila je i Leontina Vukomanović. Ona se posle samo tri meseca zabavljanja udala za muzičara Filipa Pata, rodila ćerku Luciju, a ubrzo je potpisala i papire za razvod. Razlog? To nikada niko nije saznao, jer o svom propalom braku Leontina ne priča čak ni sa bliskim prijateljima.

Nata ni reč o drugom mužu

Iako je prošlo pet godina od razvoda Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, o njihovom burnom rastanku na estradi se priča i danas. U međuvremenu emocije su se ohladile, pa njih dvoje sada zajedno brinu o ćerkici Hani, a Nataša se udala po drugi put za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića. Za razliku od prvog braka, ovog puta pevačica ne eksponira muža u medijima, retko kada se mogu videti zajedno, čak ne kače ni zajedničke slike na društvene mreže. Zato ne čudi što se na estradi priča da Nataša ima probleme i u ovom braku.

U tajnosti pre tri godine razveo se i hrvatski glumac Žarko Radić, koji je u opštinskom sudu u Rijeci okončao 40-godišnji brak sa suprugom Snežanom. Mnogi kažu da je to bila samo formalnost, jer ona već godinama živi u Bostonu sa sinovima Ognjenom i Vedarnom, dok se Žarko vratio u Hrvatsku nakon što su desetak godina svi živeli u Kanadi.

- Inače ne komentarišem svoj privatni život, pa neću ni sada - bilo je jedino što je rekao Radić nakon okončanja svog braka.

Rat Seve i Milana

I dok se jedni trude svim silama da se priče o razvodu ne pojave u medijima, ima i onih koji krah braka ili veze vide kao dobru priliku za podizanje popularnosti. Razlaz Severine i srpskog biznismena Milana Popovića s kojim ima sina Aleksandra već godinama puni novinske stupce u regionu. Iako njih dvoje nikada nisu stali pred matičara, rat oko deteta i starateljstva se pretvorio u pravu latino sapunicu, koja traje i danas. U međuvremenu Severina se udala za Igora Kojića, ali prozivke bivšeg partnera na njen račun ne prestaju.


 

2024 © - Vesti online