Ponedeljak 15.08.2016.
20:12
Vestionline

Čime je Filip zaveo Prijovićku

instagram.com/aleksandraprijovic
Karton vode za zavođenje: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

- Filipa sam površno poznavala od ranije. Videli smo se nekoliko puta na nekim proslavama, ali nikada nismo ozbiljnije pričali. Kad smo se prvi put sreli, ostavio je utisak finog i kulturnog momka. Nismo previše toga znali jedno o drugom, samo sam čula da je on mnogo dobra osoba - rekla je pevačica za "Stori" i nastavila:

- Krajem decembra slučajno smo se sreli u jednom beogradskom klubu. Tu smo prvi put imali priliku da malo duže razgovaramo i tada sam osetila da između nas postoji neka neobjašnjiva hemija. To veče mi je, između ostalog, kroz šalu rekao kako bismo bili lep par. Sutradan mi je poslao poruku na Instagramu i napisao kako bi želeo da se opet vidimo. Tada smo počeli neprestano da se dopisujemo i nismo stali do danas.

Desetak dana su razmenjivali poruke, a onda je jednim gestom Filip Aleksandru oborio s nogu.

- Pre nego što je trebalo da se vidimo, pitao me je šta volim da jedem i pijem. Rekla sam mu da zaista ne treba ništa da kupuje. Opet me je pitao šta inače pijem, a ja sam rekla: Samo vodu. Tada mi je rekao: Dobro donosim ti karton vode. I stvarno je doneo! To me je zaista oduševilo.

2024 © - Vesti online