Sreda 09.06.2010.
12:35
Blic.rs

Farma: Miloš nastavio da podbada

Miloš se pitao zašto se Raka priključio "radioničarskom klanu“, dok je Raka sve vreme Miloša molio da ga ostavi na miru. Miloš nije popuštao i nastavio je da provocira, pa je rekao Raki da neprijatno miriše, da se nije očešljao, niti je oprao zube.


Nekoliko sati kasnije nervoza se prenela na Nemanju i Milenu. Njih dvoje su započeli razgovor o letovanju i Milena je rekla da joj je svejedno šta će biti, na šta se Nemanja naljutio.

Miloš i Mina su takođe imali sitniju raspravu zato što je Mina zamerila Milošu da se sve više druži sa Nemanjom i Milenom i da to radi kako bi ih iskoristio. Miloš je rekao da voli da nervira Minu zato što je posle ljubi kada se pomire.

Inače, Miloš je Minu zaista ljubio u leđa, a pri tom je terao da pije vodu iz njegove ruke (!?).


Nakon biranja slugu, tokom čega Firči Milošu nije dao da progovori, usledila je igra istine i izazova.

Folker je napao Raku jer mu je opsovao porodicu: - Zato što lažeš! Kad sam te pitao da li si stvarno bio u Trsteniku, nisi hteo da mi odgovoriš. I sve vreme lažeš. Kako se bliži kraj ovog šoua, ti si sve nervozniji. Laki je malo nervozan - rekao je Raka.


Usledila je žurka, a potom i ponoćni razgovori. Nemanja i Milena su ponovo ogovarali Draganu.


- Dragana ne želi da prizna svoje postupke. Kada ste raskinuli, slala je poruke, zvala. I ja sam grešila kada se zaljubim, ali ja priznam grešku - pričala je Milena, a Nemanja je dodao:


- Ta veza je za mene bila završena, ali za nju… Dragana je ispala žrtva, a ljudi ne znaju moju stranu priče. Ona je kao ostavljena, Milena joj uzela dečka - vrteo je staru priču Nemanja, koji je potom rekao za svoju bivšu da je sponzoruša…

2024 © - Vesti online