Subota 13.08.2016.
22:48
alo rs, Vestionline

VIDEO: Ovako je uhapšen pedofil sa Fejsbuka

youtube.com/pink.rs
Uhapšen u centru Beograda

Kada joj je ćerka rekla da joj je zahtev za prijateljstvo poslao nepoznati stariji muškarac, ova hrabra žena uzela je stvar u svoje ruke i otpočela komunikaciju sa pedofilom, koji do hapšenja nije znao šta mu se sprema. 

"Lep pozdrav za tebe... Vrlo si lepa i posebna. Vole bih da se više upoznamo, a ko si znatiželjna imam neke jako lepe priče za tebe... Intigrantne... Posebne", poslao je monstrum poruku devojčici ne znajući da razgovara sa njenom majkom.

Ubrzo su usledile nove i sve jezivije poruke. Pedofil je pisao o svojim seksualnim fantazijama, predlagao joj viđenje i obećavao nezaboravne trenutke i čak 11-godišnjoj devojčici slao slike svog polnog organa!

Dragan Ž. je pisao da ima 55 godina, da je razveden i da ima dve starije ćerke i polako pleo mrežu oko devojčice, ne znajući da će se sam upecati u nju.

"Farmerice ti stoje savršeno... prilično si radoznala sa tako malo godina. I stvarno ekstra izgledaš. posebno odpozadi...", pisao je monstrum, a onda dodao: "Verovatno još nisi osetila mušku ruku na sebi."

Misleći da razgovara sa devojčicom, monstrum se polako raspitivao koliko zna o muško-ženskim odnosima i malo-pomalo ugovarao sastanak, a na kraju otišao toliko daleko da je devojčici poslao i sliku svog polnog organa!

Lisice na ruke stavljene su mu u centru Beograda, kada su ga policajci, u dogovoru s majkom devojčice koja im je sve ispričala, presreli na ulici i izvukli iz njegovog automobila.

O monstruoznim planovima govori i to što su mu inspektori prilikom pretresa u džepu pronašli "vijagru", koju je poneo na sastanak misleći da će se naći s 11-godišnjakinjom. Nije se opirao hapšenju, ali je bio vidno iznenađen i potresen.

Kako saznajemo, Dragan Ž. se na saslušanju branio tvrdeći da je znao da razgovara sa majkom devojčice.

2024 © - Vesti online